TopPRINT

  fotokopirnica in še več...             

T: 041 306 606

 

kopiramo in natisnemo vse na enem mestu

topprint@telemach.net

  DOMOV O NAS NAŠI IZDELKI KJE SMO FTP STREŽNIK CENIK

 
 

 

 fotokopiranje/tiskanje

 

 veliki formati

 

 skeniranje

 
 
           
     

 

www.topprint.si


 

POSEBNE UGODNOSTI KOPIRANJA IN TISKANJA ZA ŠTUDENTE
 
ZA POGODBENE STRANKE VELJAJO DO 30% NIŽJE CENE ZA PLOTANJE, KOPIRANJE, TISKANJE IN PLASTIFIKACIJO
 

  SLOVAR IZRAZOV ZA KOPIRANJE/TISKANJE/SKENIRANJE in DODELAVO


KOPIRANJE/FOTOKOPIRANJE

- Pomeni preslikavo originala na drug medij-kopijo. postopek v grobem ločimo na črnobelo in barvno kopiranje, formati oz. dimenzije kopije so od velikosti vizitke pa vse do velikih formatov. V naši poslovalnici vam lahko kopiramo do velikosti 91,4 cm v barvah oz. črnobelo.
Pri kopiranju uporabljamo podajalec originalov s katerim kopiramo do hitrosti 65 izp/min. Za velike formate pa je pomembno, da debelina originala ne preseže 3mm.
Medij na katerega kopiramo je od navadnega pisarniškega papirja teže 80g/m2, 100g papirja za barvne kopije in pa vse do 300g papirja namenjenega za vizitke. Uporabljamo tudi premazne papirje pri katerih pride do izraza živost barv.

TISKANJE ALI PRINTANJE

- Tiskamo oz. printamo iz različnih medijev (USB ključ, CD) ali pa neposredno iz priponke v elektronski pošti. Formati datotek so lahko vsi grafični formati (cdr, ps, JPEG, tiff..), PDF, ali DOC iz WINDOWS programov. Digitalni tisk pomeni, da tiskamo na "digitalno napravo", kar pa je sedaj že pravilo. Formati tiskanja so od A6 pa do A0 oz. 106 cm in pa 20m dolžine. Kvaliteta tiska pri nas je vse od običajnih dopisov na 80g papir, 240g foto papir za fotografije ali plakate dimenzije 106cm in pa 80g papir širine 91,4 cm za CAD izpise  oz. načrte. Hitrost CAD tiska je 5m/min.
V kopirnici Topprint smo zmožni simultano tiskati s hitrostjo 150 izpisov/min.
Posebna ponudba je tisk na format do 1,2m*29,7cm (možne so različne dimenzije)namenjen za reklamne table, koledarje, kažipote. Ker je natisnjeno na barvi tiskalnik, je izpis hiter in pa cenovno zelo ugoden.

SKENIRANJE

-Skeniranje oz. optično branje pomeni, da preberemo original in ga shranimo v datoteko, na CD, USB ključ in podobno. Skeniramo lahko v barvah oz. črnobelo vse do formata 91,4 cm. Veliki formati se skenirajo s pomočjo LED tehnologije, formati do A3 pa s pomočjo optike. Hitrost skeniranja pr formatih do A3 je 70 skenov/min, večje formate pa je potrebno vstavljati posamezno in je zato hitrost temu primerno manjša.

DODELAVA

- Vse izdelke je možno "dodelati" na različne načine. Običajno se pri pisarniških dopisih poslužujemo spenjanja (v vogalu oz. na sredini), luknjanja in pa špiralne vezave, ki je lahko žična ali pa PVC.
Dokumente lahko tudi plastificiramo v "žepke" do A3 formata, za kar uporabljamo toplotni plastifikator. Za večje formate do 150cm širine uporabljamo hladno plastifikacijo s katero izdelek zaščitimo pred zunanjimi vplivi.
Za CAD izpise je običajno zlaganje na format A4 s pomočjo avtomatske zlagalke, kateri se nato vstavi v mapo kar imenujemo mapiranje.
Foto izpise večjih dimenzij se lahko nalepi na forex ali kappa ploščo debeline 3, 5 in 10mm, katera je primerna za sejme, razstave in podobno.
Brošure in pa reklamni naslovljeni dopisi se pri nas tudi zgibajo v npr. 3-fold oz. 3* prepognjeno za vstavljanje v kuverte. Vsak dopis ima lahko drugega naslovnika in je tako optimalno izkoriščen reklamni material.
Seveda vam izdelamo tudi diplomsko nalogo z vezavo.

Dostava in prevzem
- dostava do naročnika z našo ali GLS dostavo
- osebni prevzem na lokaciji - TOPPRINT Žibertova 1 /1000 Ljubljana - nasproti Hale Tivoli

 


AKCIJE
 

TISK PLATNO
370g/m2
 28€/m2
 NAJNIŽJE cene tiska na PLATNO oz. CANVAS
preveri...

   
   
   
KOPIRANJE TISKANJE SKENIRANJE DODELAVA - VSE NA ENEM MESTU

vse pravice pridržane (c) 2012